vlak-kopen_schwarzmalen3

Spannend!
Koop een doek waarvan u nu nog niet weet hoe het eruit komt te zien.

Dat is het principe van schwarzmalen. De doeken zijn intussen allemaal geschilderd, dus u kunt niet meer blanco instappen. Wél zijn er nog schilderijen te koop van het project schwarzmalen3.

Via crowdfunding bij ‘voordekunst‘ zijn wij het kunstproject gestart en we hebben ons doelbedrag opgehaald waardoor we op 10 maart zijn begonnen met Schwarzmalen3 HappyCrowd.

8 Schilders maken hun autonome schilderijen en iedereen had inspraak door het beantwoorden van meerkeuzevragen. De kunstenaars hebben de meest gekozen antwoorden daarna verwerkt in de schilderijen. U kunt niet meer investeren in het proces door een (nu nog) leeg doek te kopen. U kunt wél nog de kunstenaars steunen door een schilderij van het project te kopen. Kijk naar de werken (zie de laatste fase van het proces) kies een werk en neem contact met ons op.

Vindt u het belangrijk dat kunstenaars vrij zijn in hun experiment? Dat kunst een zoektocht is naar het onbekende?  Ga dan nu met deze kunstenaars het avontuur aan en investeer in het project schwarzmalen3.

Het proces is nu klaar, nu weet u wat u koopt en zijn de prijzen lengte plus breedte maal 5

18×24 cm voor €210,- 
30×30 cm voor €300,-
40×50 cm voor €450,-
40×80 cm voor €600,-
80×95 cm voor €875,-

(de prijzen zijn inclusief 6% btw)

Kopen kan door een email te sturen aan post@schwarzmalen.nl met het bericht om welk doek het gaat. Omschrijf hoe het eruit ziet en van welke kunstenaar het is. De oprengsten worden eerlijk verdeeld over de 8 schwarzmalen kunstenaars.

De doeken waren (nog wit) te koop voor een prijs van lengte plus breedte maal 3. Voordat het proces begon, kreeg u dan een lotnummer (bijvoorbeeld c3), dat bepaalde van wie u een schilderij mee naar huis zou nemen. Alleen het formaat was duidelijk, van wie van de 8 kunstenaars bleef tot 21 april ongewis.

Na de eindpresentatie op 20-21-22 april in Art Chapel Amsterdam zijn de werken ook nog te koop, maar dan weet u wat u koopt en zijn de prijzen niet meer lengte plus breedte maal 3, maar lengte plus breedte maal 5.

U kon vanaf 10 maart ieder weekend stemmen via de poll, hier op de website en op die manier mee bepalen hoe de schilderijen er uit gingen zien. Alle vragen zijn inmiddels beantwoord, de meestgekozen antwoorden staan op een rij.
Het proces van de ontwikkeling van de schilderijen is ook hier op de site te zien.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/schwarzmalen/

crowdfunden: 3 februari tot 16 maart 2018 (succesvol, gesloten)
https://www.voordekunst.nl/projecten/5292